Om Nyborg Husflidsskole

Nyborg Husflidsskole arbejder for at udbrede kendskab til husflids- og hånsværksfag. Det gør vi gennem kurser og arrangementer i vores forening.

Hvem er vi?
Nyborg Husflidsskoles mission er at formidle viden om og udvikle de gamle husflids- og håndværksfag i forhold til det moderne liv. Vi vil give alle mulighed for at lære om og opleve kvaliteten af det gode håndværk. Vi skaber rum for fællesskab og glæden ved selv at skabe og udvikle godt håndværk.

Nyborg Husflidsskole er en trendsættende og kreativ husflidsskole med tilbud på forskellige niveauer til alle generationer. Vi er en åben husflidsskole med gode faciliteter og med aktivitet både dag, aften og weekends.

Kvalitet er en kerneværdi for os. Vi er kendt i hele landet for vores spændende fagudbud og højkompetente undervisere, og vi tiltrækker kursister fra hele landet.> Skoleleder på Nyborg Husflidsskole er Kirsten Hansen Koch. Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om kurser eller forening, så find kontaktoplysninger til Nyborg Husflidsskole.

> Vil du se, hvem der sidder i bestyrelsen for Nyborg Husflidsskole